Produkter

 Vi arbetar med högkvalitativ hudvård som ger de behandlingsresultat vi önskar och vi erbjuder dig de hemmaprodukter vi tycker är de bästa på marknaden för att Du ska få de resultat du önskar.

NYHET!

REVIDERM´s Skintelligence produkter fungerar precis där de kan uppnå bästa möjliga resultat genom att bilda nya celler i basalalagret i huden. De bromsar hudens åldrandeprocess, stimulerar dess förnyelse och ökar dess motståndskraft – för en frisk,  fräschare och slätare hud.Upptäck avancerad anti-aging hudvård som innehåller vetenskapligt beprövade ingredienser.


Enastående resultat uppnås med hjälp av hud-identiska, högaktiva anti-aging ingredienser som tolereras mycket väl av huden, t.ex Hyaluronsyra. C-vitamin, Q10, och peptider.Snabb väg till frisk hud. Vetenskaplig hudvård baserad på medicinska bevis från de senaste forskningsresultaten. BIODROGA MD erbjuder en innovativ hudvård i fyra enkla steg;


    1. Öppna upp huden med exfoliering

    2.  Aktivering av cellerna

    3 Skydd av cellerna genom antioxidanter

    4. Vård och UV-skydd


Crèmerna har optimerad effektivitet med Derma Membrane Complex och peptider som stimulerar kollagen- och elastinsyntesen. Dessutom innehåller produkterna effektiva vegetabiliska oljor och extrakt, hyaluronsyra och mycket potenta vitaminer för kollagenuppbyggnad.

BIODROGA MD:s salongsbehandlingar erbjuder många spännande syra-peelingar att välja på. Det finns både rena AHA-peelingar och specialiserade penslingar för olika hudtillstånd, som till exempel pigmentering. Produkterna är doftfria och utan parabener och mineraloljor.

I 75 år har SANS SOUCIS stått för innovativa och avancerade skönhetsprodukter som utvecklas och produceras i Baden-Baden med stor passion och den högsta efterfrågan när det gäller kvalitet, effektivitet och hudtolerans. I sökandet efter nya skönhetselixir har SANS SOUCIS sökt i havets djup och funnit marina extrakt som förser huden med fukt, ökar elasticiteten och stöder cellförnyelsen. Genom kombinationen av dessa marina ingredienser och bland annat hyaluronsyra, magnolia- och aloe veraextrakt, skapas produkter som hjälper huden att behålla sitt ungdomliga utseende.

Det klassiska salongs-och spamärket med en lång historia.

Kombinationen av fantastiska dofter och underbara texturer har gett BIODROGA lång och trogen kundnöjdhet. Sedan 55 år har BIODROGA skapat säkra och anpassade hudvårdssystem för att få fram det bästa hos varje hud. BIODROGA har under de senaste åren har  gjort ett ordentligt ansiktslyft och uppdaterat sina produkter med nya innovativa ingredienser. De ädlaste råvarorna tillsammans med den senaste forskningen ger fantastiska resultat.

Vi använder Lycon´s vax vid Intim/Brasiliansk vaxning med fantastiska resultat. Lycon har revolutionerat vaxvärlden med sina så nära smärtfria vaxer man kan komma, dessutom har Lycons vaxer den unika förmågan att ta bort hårstrån som är ner till 1 mm korta.

Den 1 november blir vi en kontantfri salong.

 Du kan då välja att betala med kort eller swish.

Du hittar oss på                                   


Östra Långgatan 35                                         

852 36 Sundsvall                                             

Kontakt


Tel 060-619750

Mail Info@helsinghud.se