HELSINGHUDTERAPEUTER-74.jpg

Om

 

Vi är Helsing.
Prisbelönade, auktoriserade och kvalitetssäkrade hudterapeuter i centrala Sundsvall.

 
kvalitetssäkring_logo.png
 


Hos Helsing Hudterapeut möter du Auktoriserade Hudterapeuter som är experter på hudvård och kroppsbehandlingar.

Vi utför professionella, resultatinriktade och säkra behandlingar och jobbar som ett team där vår störta drivkraft är Du. Vi är riktiga problemlösare och jobbar från grunden med problemens orsak och behandlar därefter symptomen. Oavsett om det handlar om åldrande hud, akne, rosacea eller pigmenteringar så kan vi behandla med goda resultat.

Vi fortbildar oss själva och företaget för att du ska få de bästa behandlingarna och produktutbudet inom hudvård och skönhet.

 
produkter_samlade.png
 

Vår vision är att bygga relationer och tillsammans med dig lägger vi upp behandlingsplaner som ger hållbara och långsiktiga resultat. Hudhälsa är något som kräver stor kunskap och ett långsiktigt engagemang och detta får du med glädje av oss. Tiden hos oss är Din och du får en stunds avkoppling vilket gör gott för både kropp och själ. Efter ett besök hos Helsing Hudterapeut ska du vara hundra procent nöjd!

Varmt välkommen till dina Auktoriserade Hudterapeuter


Våra terapeuter

 
HELSINGHUDTERAPEUTER-53.jpg

Malin

Auktoriserad, Specialiserad Hudterapeut som innehar Gesällbrev i Hudterapeutyrket.
Tidigare styrelseledamot i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation.
Grundare av Helsing Hudterapeut och arbetat som Hudterapeut sedan 2012.
Jag startade salongen 2014 och har sedan dess fortsatt att utveckla mig själv och företaget på många plan. Min personal är noga utvalda för att vi ska erbjuda dig den högsta kvalitén.
Du som kund får alltid min fulla uppmärksamhet och jag gör alltid mitt yttersta för att du får de långsiktiga resultat vi sätter upp. Avancerade, resultatinriktade kurbehandlingar tilltalar mig extra mycket.
Jag är utbildad i diatermi och epilering som är behandlingar för permanent hårborttagning och avläsning av godartade hudförändring tex skintags samt borttagning av ytliga kärl.
Min lediga tid spenderar jag med min familj och vänner, gärna med god mat och ett glas vin, helst Zinfandel som är min favoritdruva. Några dagar i veckan hittar du mig på gymmet för att stärka både kropp å knopp.


HELSINGHUDTERAPEUTER-36.jpg

Christel

Auktoriserad Hudterapeut med Cidescoexamen sedan 2006.
Är också utbildad till Kostrådgivare genom Sverigehälsan och Apotekstekniker genom Frans Scartaus Handelsintitut.
Har under 7års tid jobbat med hudsjukdomar som acne och rosacea inom apoteksbranschen.
Jag älskar att jobba med hälsa, kost och skönhet på alla plan och att få andra människor att känna sig fina.
Av mig får du kunskap om din egen hudhälsa och en långsiktig plan ur ett helhetsperspektiv.
Ni som varit till mig vet att jag gärna pratar kost i behandlingen.
Kommer ursprungligen från Bergsjö, bor sedan 6 år tillbaka i Juniskär med man och 2 små jäntor.
På fritiden är det familjen som gäller men också återhämtning i form av träning då gärna qigong som jag tycker att alla borde prova på.
En annan stor energikälla är trädgården. Att få fixa bland blommor, bär och ogräs är något vi ägnar sommarhalvåret med.
Ett intresse som jag har är 50-tal. Gillar gamla kläder, bilar, loppisar, sminket, inredning och framförallt musiken.
Ser gärna mig och familjen i en gammal raggarbil i framtiden.


HELSINGHUDTERAPEUTER-34.jpg

Josefin

Auktoriserad Hudterapeut med Cidescoexamen samt Gesällbrev i Hudterapeutyrket. Vid min utbildning till hudterapeut så tog jag både svensk och internationell examen. Året var 2007 och sedan dess har det varit mitt drömyrke. Professionellt bemötande, energi och ett leende på läpparna får du alltid vid ett besök hos mig.
Jag brinner för att ta fram det fina i varje kund och älskar behandlingar med märkbara resultat. Jag gillar att se helheten i en fin och välmående hy, där kost, hälsa och hud strålar samman. Jag delar gärna med mig om tips och råd för att just du ska nå dit.
När jag är ledig så ljuder alltid bra musik runt mig och dansen är min största passion. Där samlar jag min energi! Jag vill alltid ha spänning och aktiviteter på agendan.
Jag njuter gärna av något gott i glaset med härliga vänner på stan, likväl som en lugn hemmakväll med min älskade sambo.


HELSINGHUDTERAPEUTER-56.jpg

Julia

Auktoriserad hudterapeut med cidescoexamen sedan 2018 då jag tog examen från Elisabethskolan i Stockholm.
Har även gesällbrev i hudterapeutyrket.
Innan hade jag min praktik här hos Malin och de var på så sätt som jag fick upp ögonen för just hudterapeutyrket och bestämde mig väldigt snabbt för att plugga vidare från spaterapeut.
Jag brinner för att hjälpa människor, hitta rätt behandlingar och produkter och tillsammans lägga upp en plan för att få ett så bra resultat för just dig!
Jag är utbildad inom epilering som är en permanent hårborttagningsmetod. På min lediga tid umgås jag mycket med min familj, vänner och min hund Simson. På somrarna är jag mycket ute i min stuga på Alnö


 

Håll dig uppdaterad med nyheter, skönhetstips
och unika erbjudanden på våra sociala kanaler: